tirsdag den 26. marts 2013

Ny lampe

Jeg har fået en nye lampe og jeg blev så glad da posten ringede på døren. Ind til jeg fandt ud af at jeg selv skulle samle den. Men nu er det gjort og er da helt godt tilfreds med resultatet :-).


mandag den 25. marts 2013

Dessert :-)

Jeg er inde i en periode, hvor jeg er helt tosset med frugtsalat. Jeg kunne spise det morgen, middag og aften. Ja lige nu ser det altså sådan her ud hos mig :-)


søndag den 24. marts 2013

Vind vind vind vind :-)

Har deltaget i denne konkurrence, kan kun opfordre andre til at gøre det samme :-).


Ærlighed.

Det er lige før jeg vil sig at ærlighed kommer inden fra - lige som skønhed. Men når man gang på gang fornemmer en løgn, undskyldning, ja så begynder jeg virkelig at tvivle på hvordan man kan se ud indvendig. Øv sikke en træls weekend :-(.

 

lørdag den 23. marts 2013

Lopper :-)

Jeg besøgte min søde veninde i Silkeborg i denne weekend og så stod den på loppe shopping: Vi hyggede og og fandt da også nogen gode køb :-).



mandag den 18. marts 2013

Så kom den :-)

Jeg var jo så heldig at vinde en øjen crem i Estée Lauder konkurrencen på facebook og i dag kunne jeg så hente den på posthuset. Nu har jeg pakket dem begge ud og glæder mig til at prøve dem i aften. Må sige det er nogen skønne krukker :-)

lørdag den 16. marts 2013

Jeg har vundet :-)

Jeg har været så heldig at vinde to dejlig cremer på facebook, ved Estée Lauder. Først vandt jeg deres anti-age crem og derefter deres eyecrem. Det bedste er at jeg endnu ikke har taget hul på min crem da jeg ikke var færdig med det jeg havde, så nu glæder jeg mig til at prøve dem begge på samme tid, jubiiii.



onsdag den 13. marts 2013

Vi fik besøg

Her til morgen, alt for tidligt havde vi besøg af Bambi. Jeg kunne dog ikke lade vær med at smile, selv om sneen kom noget bag på mig. Den er dog heldigvis på retur igen :-).


mandag den 11. marts 2013

Ørestikker

Jeg har lavet lidt flere ørestikker, de er så fine. Man skulle jo have flere øre, så man kunne få brugt alle sine ørering noget mere :-)



lørdag den 9. marts 2013

Skynd jer ind at deltage i denne fine give away.

                                    Her er en super fin give away. Bloggen finder du lige her.


De røde sko

Jeg havde fået nogen billetter til designer bazar i Odense, så det skulle da prøves. Men hold da op alle de mennesker - det var slet ikke til at overskue og fik ikke kigget på særlig meget tøj. Men jeg fandt disse sko og synes de er noget så fin. Så sol kære sol, kom kom kom :-).


onsdag den 6. marts 2013

Male male male...

Jeg skal have malet i min lejlighed, det er nemlig ikke blevet gjort siden jeg flyttede ind. Overvejer at lave dette på den ene væg - men mod der er andre blogger som har noget sjovt på deres væge?


lørdag den 2. marts 2013

Grå og kedelig

Jeg ved ikke med jer, men min hud er denne vinter, blevet så tør. Jeg besluttede mig derfor, for at gøre noget ved det. Jeg har i al den tid jeg kan huske brugt Avéne hudpleje produkter fra apoteket og været meget glade for dem. I starten brugte jeg deres skin recovery crem i tube, vildt god og drøj. Plus man ligner ikke en stegt gris i ansigtet bagefter, man skinner meget naturligt. Men for at give huden mere fugt kræver det en lidt feder crem, jeg var nervøs for at komme til at skinne for vildt, men nej, det virker bare. Mine kinder er så bløde som barnenumse og ser virkelig sunde ud igen. Kan kun anbefalde disse produkter. Og så er de jo uden parabena og parfume :-)