torsdag den 30. maj 2013

Glad i låget :-)

Jeg er rigtig glad for at gå tur og i den forbindelse går jeg tit forbi denne væg. Væggen er lavet ved kræftens bekæmpelse i Odense og jeg synes det fortæller rigtig mange ting. Jeg kan kigge på den i længe og synes den er helt vildt skøn :-). Hvad synes I?


onsdag den 29. maj 2013

For længe siden :-)

For længe siden viste jeg et indlæg om min væg jeg havde malet. I dag var jeg på cafe og fand de fedeste gratis postkort. Jeg synes de passer så godt til min væg at jeg tog nogle stykker med mig hjem. Og selvfølgelig skal i da se dem :-).


Hvis i ikke kan huske det ser min væg sådan ud :-).


tirsdag den 28. maj 2013

Dejligt besøg :-)

I går havde jeg dejligt besøg. Min veninde som jeg har læst på HF kom forbi til en gå tur og en kop the. Og der blev sludret. Hun er fantastisk dygtig til at finde på alternative til det søde liv - så inden aften var omme have jeg bestilt to nye bøger på nettet.



Jeg ser jer det er nogen fantastiske bøger :-). Hun havde selvfølgelig smagsprøv med til vores the, fik desværre ikke taget et billede af det. Men det smagte himmelsk :-).


mandag den 27. maj 2013

Fine farver :-)

Er nød til at viser jer et billede af de fine farver neglelak som Depend havde givet til vores goodigbag. Jeg er vilde med dem og må nok, gemme min favorit fra Nilens jord væk for en tid :-).



søndag den 26. maj 2013

Dagen der på :-)

Med et smil på læben og sommerfugle i maven, kan jeg med stolt hed i stemme fortælle jer om en fantastiks pige hygge dag.
Vi er 12 piger som, har formår at lave en hygge dag, som er svært at sammenligne med andet hygge. Iden går ud på at vi to og to arrangere dagen for resten af pigerne. I går stod min veninde og jeg for dagen. Vi mødtes i Svendborg kl 12.30, vi skulle dulles op og gøres klar til et foto shout, derefter stod den på lidt aftensmad. Efter aftensmaden skulle vi indspille dancing queen. Så kom de tre glade spile mænd og underholdte med fantastisk musik.

I forbindelse med dagene havde vi lavet en goodigbag, fordi vi synes det fortjente en extra forkælelse. Så den sidste måned har stået i at finde nogen som ville sponsorere et lille ting til vores event. Lad mig bare sig at det er over vældende hvad vi ikke fik. Tusinde mange tak til alle som hjælp med fine gaver til vores goodigbag. Der var ikke et øje tørt hos pigerne og de var mere optaget af deres goodigbag end at gøre dem klar til foto shout :-).

Tusinde tak til:

Ivalu -med bloggen Ivalusen

Ivalu havde sponsoreret disse skønne ørering

Anja - med bloggen KakTusser

 Anja havde sponsoreret de skøneste keyhangers og smartphone sleeve

Karin - med hjemmeside Liv i balance

Karin havde sponsoreret et gavekort på 100 kr til foreksempel en kropsanalyse

Tusinde tak for de fine gaver.

Men der var langt mere i posen, nemlig neglelak og kunstige øjenvipper fra Depend, prøve og 25% på derma webshop, prøve kit fra Jurlique renseserie, vatrundeller fra yniq ( FANTASTISK PRODUKT ), magasiner og andet godt.

 En virkelig dejlig og fed goodigbag, som var toppen af poppen for de dejlige piger.

Mange tak til jer alle for de skønne sager, det var et stort hit.

Hilsen de 12 dejlige damer :-)


torsdag den 23. maj 2013

App :-)

Jeg fandt igår denne app, eller retter en god ven fortalt mig om den. Den er virkelig genial hvis man kan lide håndværk, indretning osv. Så derfor skulle den da lige deles med jer.
Appen hedder Houzz og ser sådan ud.


onsdag den 22. maj 2013

Goodigbag...

På lørdag skal jeg holde en event dag for 12 dejlige damer og i den forbindelse har jeg lavet en goodigbag til dem. Jeg har været så heldig at rigtig mange har ville sponsore en fin gave til baggen. Nu er de klar og mangler lige lidt flere gaver. Men hvad de indholder kommer sener, kan jo ikke afslører noget inden dagen er kommet. Men fuck, hvis man må bande jeg glæder mig :-).


mandag den 20. maj 2013

Jeg har været så heldig :-)

Jeg er vilde med disse coca cola light flasker og jeg fik fingerne i dem alle tre. Da jeg også har nogen fra de tidligere år har jeg besluttede mig at de skal stå fremme. Men hvordan? En hylde er alt for stor og vil gerne have noget som er en smule smart. Anyone, ideas?


tirsdag den 14. maj 2013

Alt for stille :-)

Her på bloggen har der været stille, men jeg har læst til psykologi eksamen og hold da op. Det trækker tænder ud :-). Dejligt det er slut :-). I den forbindelse synes jeg, jeg havde fortjent en gave så var lige et smut forbi Zalando, de har så meget godt. Her er lidt lidt af mine købe :-).