søndag den 26. maj 2013

Dagen der på :-)

Med et smil på læben og sommerfugle i maven, kan jeg med stolt hed i stemme fortælle jer om en fantastiks pige hygge dag.
Vi er 12 piger som, har formår at lave en hygge dag, som er svært at sammenligne med andet hygge. Iden går ud på at vi to og to arrangere dagen for resten af pigerne. I går stod min veninde og jeg for dagen. Vi mødtes i Svendborg kl 12.30, vi skulle dulles op og gøres klar til et foto shout, derefter stod den på lidt aftensmad. Efter aftensmaden skulle vi indspille dancing queen. Så kom de tre glade spile mænd og underholdte med fantastisk musik.

I forbindelse med dagene havde vi lavet en goodigbag, fordi vi synes det fortjente en extra forkælelse. Så den sidste måned har stået i at finde nogen som ville sponsorere et lille ting til vores event. Lad mig bare sig at det er over vældende hvad vi ikke fik. Tusinde mange tak til alle som hjælp med fine gaver til vores goodigbag. Der var ikke et øje tørt hos pigerne og de var mere optaget af deres goodigbag end at gøre dem klar til foto shout :-).

Tusinde tak til:

Ivalu -med bloggen Ivalusen

Ivalu havde sponsoreret disse skønne ørering

Anja - med bloggen KakTusser

 Anja havde sponsoreret de skøneste keyhangers og smartphone sleeve

Karin - med hjemmeside Liv i balance

Karin havde sponsoreret et gavekort på 100 kr til foreksempel en kropsanalyse

Tusinde tak for de fine gaver.

Men der var langt mere i posen, nemlig neglelak og kunstige øjenvipper fra Depend, prøve og 25% på derma webshop, prøve kit fra Jurlique renseserie, vatrundeller fra yniq ( FANTASTISK PRODUKT ), magasiner og andet godt.

 En virkelig dejlig og fed goodigbag, som var toppen af poppen for de dejlige piger.

Mange tak til jer alle for de skønne sager, det var et stort hit.

Hilsen de 12 dejlige damer :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar